Wally Mckey

Wally Mckey komt met nieuwe single  Waar Ben Jij    

Wally Mckey voor velen geen onbekend gezicht in de muziekwereld. Na  een behoorlijk aantal Engelstalige en Nederlandstalige hits te hebben gescoord, komt Wally  met een nieuwe Nederlandstalige single "Waar Ben Jij".  

Wally is een liefhebber van LIVE muziek instrumenten en geluid. Daarom is ook deze single voorzien van echte instrumenten (gitaar,drums,bas etc ). Met alle respect voor de moderne muziek kunsten van tegenwoordig, maar ik blijf toch liever traditioneel voor wat  betreft muzikaal geluid ‘’ aldus Wally ‘’.   Voor deze single mocht hij rekenen op de medewerking van GUY RENARDEAU . Guy Renardeau is naast de gitarist van de band The Lemming eveneens een gekend componist van filmmuziek.  Regelmatig werkt hij samen met mensen als Paul Verhoeven.   RONALD PRENT  verzorgde de mix.  

Het nummer gaat over een gebroken relatie, wat ooit zo mooi en beloftevol begon, is toch op een of andere manier stukgelopen. Herinneringen komen weer naar boven bij het voorbijlopen van het huis waar ze ooit samenwoonden en er nu maar stil bij ligt.   De titel van de nieuwe single luidt ‘’ Waar Ben Jij ‘’ is inmiddels te verkrijgen  op de gekende legale download en streamportalen.   Binnen afzienbare tijd  komt Wally  ook met een nieuw album ‘’ Avalon ‘’. Het wordt zijn derde Nederlandstalige album.

 

 www.limburg-expres.nl