Unieke samenwerking Michael Humble en Piet Miquel!

De afgelopen jaren heeft de Tilburgse zanger Michael Humble al een aantal hele leuke singles gemaakt. Met name zijn laatste single "Meisje van een datingsite" deed het erg goed in België waar hij lang in de hitlijsten stond van een aantal grote zenders. Dit keer heeft hij voor zijn nieuwe single een wel heel bijzondere samenwerking gemaakt. Samen met piet Miquel maakte hij namelijk een top-sinterklaas singel! Het nummer getiteld; "Alle pepernoten zijn we kwijt" is geproduceert en geschreven door André Kooiman (hitmaker voor o.a; Henk Bernard, Bobby Prins, Nelis Leeman e.v.a.). "Met deze plaat hebben we een heerlijke meezinger gemaakt die vooral bij de kleine fans enorm in de smaak zal vallen!" zegt Michael tevreden.

Zijn nieuwe sinterklaas single is vanaf eind oktober via het label AKMP verkrijgbaar op alle grote download- en streaming portals. Ook zal de single vergezeld worden van een leuke videoclip gaan die o.a. te zien is op Youtube en diverse tv zenders. De single zal worden gepromoot door Plugplugging bij alle Nederlandstalige en Belgische radio zenders.

Met de vrolijke single "Alle pepernoten zijn we kwijt" heeft Michael Humble zijn eigen sinterklaas hitje gemaakt, dat zeer gewaardeerd zal worden door de sint en zijn pieten!

Bron: AKMP/ www.andrekooiman.nl