Ger Edwards

De Zon In Jouw Gezicht is de tweede cd-single van Ger Edwards. Maar niet zomaar een single, allereerst is het een prachtig mooi lied geschreven door componist/arrangeur Wim de Vries.

Wim deed dit op verzoek van performer Wally Mckey die Ger daarmee een enorm plezier deed. Op deze EP is dit een lied van herkenning en een strekking; "Zorg dat jezelf iets uitstraalt, sta er voor open, dan straalt De Zon In Jouw Gezicht". Mooi is ook 'Zing Je Lied', track twee van deze EP geschreven door kleinkunstzanger Elibert Maathuis uit het Noorden. De basgitaar werd gespeeld door Raphael Hermans (kleinzoon van Toon). Frank Stukker op gitaar en Dave van Beek drums.

De twee laatste waren beiden voorheen bij Acda & de Munnik. Wim de Vries schreef ook het derde liedje voor Ger met als titel 'Zoals Het Komt'. De enige cover van deze EP is het laatste liedje, 'Ik Heb Een Schip' van de onvergetelijke Dimitri van Toren. De EP "De Zon In Jouw Gezicht" is geworden waar Ger Edwards zich als zanger in het geheel mee zal kunnen profileren.

 

 www.limburg-expres.nl