Jordy Swillens 2011Jordy is ten tijde van het interview net 28 jaar geworden, wordt dan ook verrast met een slagroomtaart met 28 kaarsjes die hij vrijwel allemaal ineens uit heeft mogen blazen. Vorig jaar kende we Jordy nog als een vrijgezel, maar op het moment heeft Jordy een lieve vriendin.

Zo zijn er nog meer dingen veranderd In het leven van Jordy. Heel veel veranderingen binnen 1 jaar. Jordy woont nu op zichzelf in Houtem (St.Gerlach) Valkenburg. Jordy werkt nu voor een reisbureau in Brunssum en niet meer in Maastricht.

Vorig jaar hebben we het erover gehad of Jordy eens een duet zou willen zingen met Rowena, dit is dan ook gebeurd en staat op de nieuwe cd van Jordy en ook op de nieuwe cd van Rowena . De cd presentatie van het album “väöl plezeer” is op 6 november 2011 geweest.

De nummers die Jordy zingt schrijft hij vaak ook zelf. Niet alleen voor zichzelf schrijft Jordy songteksten, maar ook voor andere artiesten. Jordy staat bekend als een echte feesteling, die natuurlijk ook van carnaval houdt. Jordy doet ook mee aan het LVK en hoopt dit jaar in de finale te komen.

Tijdens dit interview zitten de grapjes er weer goed in bij Dj Mark en Jordy. We mochten getuige zijn dat Jordy heel goed Urbanus kan na doen. Vroeger deed Jordy dit wel vaker in de playback shows.


U kunt via Hyves en Facebook en Twitter in contact komen met Jordy. Jordy heeft een eigen site www.jordyswillens.com en via deze website kunt u de cd's van Jordy bestellen. Klik hiervoor het knopje cd kopen. Daar vindt u ook de linken om vriendjes te worden met Jordy op Hyves, Facebook en Jordy volgen via Twitter.
Deze knopjes vind u rechtsboven op de site van Jordy.

De laatste nieuwe cd van Jordy “väöl plezeer”is dan ook te koop voor 7,50 euro, deze cd is zeker de moeite waard om aan te schaffen.

Wij wensen Jordy heel veel succes bij het LVK, dit namens het hele team van Limburg-Expres

Wij danken: Jordy Swillens voor zijn komst naar de studio.

 

www.limburg-expres.nl