Limburg-Expres organiseert sinds 2011
jaarlijks een fandag Neem gerust eens een kijkje.

 

Foto's Fandag 2011

 

Het eerste jaar zijn we met een groep richting Maastricht vertrokken en gestart met een rondvaart op de Maas en een grottentocht door de Slavante. Het was een gezellige boel toen we terug op de boot waren voor de terugvaart. Om de dag af te sluiten gingen we met de hele groep nog Bowlen. Dj Dominique had deze dag georganiseert tot in de puntjes. Het enige minpunt was dat deze dag niet voor iedereen haalbaar was in verband met de prijs. De jaren erna hebben wij meer op de lage kosten gelet zodat een grotere doelgroep mee zou kunnen.


Foto's
Fandag 2012

Het tweede jaar vertrokken we met zijn allen naar Simpelveld voor een ritje met de ZuidLimburgse Stoomtrein. Een gezellige grote groep had zich aangemeld. In valkenburg aangekomen stond een bezoek aan de Steenkolenmijn op het programma. Vooraf kregen we eerst uitleg middels een video om vervolgens met een gids te ervaren hoe de mijnwerkers moesten werken in bizarre omstandigheden. De gids zal deze dag nooit vergeten, onze Dj Ger draaide hem helemaal dol. Om de dag gezellig af te sluiten kregen we nog Limburgse vlaai en koffie in het koffiepotje te Valkenburg. Daarna konden we moe maar voldaan terug naar Simpelveld met leuke herinneringen aan een superuitstapje.

 

Foto's Fandag 2013

Het weer was dit jaar een verhaal appart. Het was een regenachtige tijd. Wij hadden een dagje georganiseert met handboogschieten, kruisboogschieten en een tochtje in het labirint te Vaals. De weersvoorspellingen waren niet goed. Limburg-expres had een aantal paraplu's geregeld maar ......die hadden we niet nodig. Net toen de fandag van start ging klaarde het weer op. Wij starten met handboogschieten, met de goede instructies werd er ook wel eens een schot in de roos gehaald. Er werd in groepjes geschoten. Terwijl het ene groepje bezig was met handboogschieten, kon het andere groepje al kruisboogschieten.  Daarna werd er gewisselt. Toen was er gelegenheid tot het nuttigenvan een stokbroodje met koffie en thee. Na afloop stond een tocht door het labirint gepland en ik mag wel verklappen dat niet iedereen de uitgang heeft gevonden en we ondank het mooie weer  flink nat waren door de fonteintjes in het labirint. Om nog lekker na te genieten was er nog koffie en thee en een stukje Limburgse vlaai. Daarna gingen we huiswaarts met de herinneringen aan een onvergetelijke dag.

2015

Foto's Fandag 2015

Deze keer was ons doel Hoeve de Aar, Bowling en Steengrillen. Eerst leken zich niet zoveel mensen aan te melden maar uiteindelijk werf het toch een grote en gezellige groep mensen. De datum was misschien niet zo slim gekozen. Op deze dag speelde Roda JC de belangrijkste wedstrijd in de geschiedenis, de Playoff finale Nac-Breda. Tijdens de gezellige sfeer van het bowlen werd er bijna elke minuut wel door iemand op de smartphone gekeken voor de laatste stand van de wedstrijd. De spanning was aan het einde te snijden en toen het verlossende fluitje werd gefloten in breda onstond er een geweldig gejuich. Tijdens het bowlen was het supergezellig. Iedereen zette zijn beste beentje voor. Na het bowlen konden we plaatsnemen voor het goedverzorgd etentje van Hoeve de Aar, er was van alles genoeg en alles was heerlijk.Zo kwam er ook aan deze dag een einde, enkele van ons vertrokken nog richting de markt in Kerkrade om Roda Jc toe te juichen.

2016

Foto's Fandag 2016

 

Wij organiseerde een fandag voor al onze luisteraars! Inbegrepen waren entree, koffie of thee, Limburgse vlaai, de speurtocht door het park en deelname aan het mascottespel.
3 mascottes lopen door Mondo Verde, het was aan de deelnemer om erachter te komen welke Dj wij in het pak hebben verstopt. De Mascotte kon geen geluiden maken of praten

 

 

Misschien wilt u de volgende keer mee met onze fandagen?

Wanneer u op een van onze evenementen aanwezig bent, geeft u akkoord dat gemaakte foto's van u mogen worden gebruikt en geplaatst op de site en/of Facebook.

 www.limburg-expres.nl