Ik ben Dj Wilbert,

Op dit leuke station draai ik het programma Happy Hour. Was zo maar eens aan het surfen en toen kwam ik deze gezellige website tegen en las de tekst DJ gezocht, daar hoefde ik niet lang over na te denken. Heb ook gelijk niet verder gekeken en meer info gevraagd. Meteen werd duidelijk dat het een gezellige boel was hier bij de Limburg-expres.

Men zegt over mij dat ik steeds vrolijk ben en sommige vinden dat ik ondeugend kijk. Hou altijd wel van een leuk feestje.

Ben geboren in Eindhoven en woon nu al sinds de middelbare school in Valkenburg. Hier voelde ik mij op mijn gemakkie, had een leuke tijd op school en met miijn vrienden.  De leukste jonge dame in mijn leven heet Jolanda. Jolanda leren ik kennen in 2008 en daarom is ons Robin S met "Show me love" onze lovesong. Samen genieten we van alle dingen die we op onze levensweg tegenkomen.

Ga natuurlijk niet teveel vertellen over mijzelf....kom gerust in de skype van de Limburg-expres en vraag ook eens een verzoekjes aan. Veel luisterplezier

Dj Wilbert
  www.limburg-expres.nl