Hallo allemaal,

Ik ben Dominique Frings en ik ben geboren op 2 april 1988 te Maastricht. Ik ben medio 2008 begonnen met het luisteen naar Limburg-Expres en in september 2010 ben ik zelf Dj geworden bij dit gezellige radiostation. In maart 2015 ben ik even gestopt met draaien, maar vanaf augustus 2016 ben ik weer hier te beluisteren op Limburg-Expres.

Ik heb 27 jaar in Maastricht gewoond maar woon nu sinds september 2015 samen met mijn verloofde Michael in Hoensbroek. Werken doe ik wel nog in Maastricht, fulltime bij 4 sterren hotel Derlon in de bediening. Ik heb 2 zussen, Tamara & Ramona, en 1 broer Leo.

Mijn moeder draait ook op dit radiostation, Dj Marion. Mijn hobby’s zijn computeren, Foto’s/Filmpjes maken en bewerken, film/series kijken en natuurlijk bezig zijn met muziek. Mijn muziekbestand is vrij uitgebreid, Limburgs, Nederlandstalig, Duitstalig, New country, Engelstalig en top 40/top 30.

Mijn favoriete zangeres is Beppie Kraft, en ik zelf heb tot nu toe ook 2 liedjes mogen inzingen bij Royal Music Productions. Bij mij kun je dus van alles verwachten tijdens mijn programma’s, Verzoekjes zijn uiteraard ook van harte welkom deze kunt u aanvragen via onze skype Limburg-expres of via onze verzoekserver, en ik zal mijn best doen om deze uiteraard voor u te draaien.

Tot gauw, groetjes Dj Dominique
  

www.limburg-expres.nl